A VIEW OF THE WORLD THROUGH MY CAMERA LENS

Pe Aripa Vântului !

DSC04076

DSC04023” Pe aripa vântului ar trebui să ne lăsăm mai des purtaţi, să avem încredere în dansul unduitor al florilor şi ierbii şi în prospeţimea dimineţilor fără soare… Căci ar însemna să învăţăm să avem încredere în ceea ce ni se oferă. Dar mai presus de tot, ar trebui să învăţăm să ne privim cu mai multă încredere pe noi.

E drept că noi suntem precum vântul schimbărilor, în funcţie de vreme sau sentimente ne unduim, însă bătaia aripilor de vânt ne orientează doar. Spre un anume nor mergem, dar asta nu înseamnă că ne şi oprim acolo. Trestii gânditoare, sensibili dar puternici, suntem corpul fragil al universului şi unicele spirite destinate să cunoaştem adevărul.

Cert este că s-ar putea să nu găsim vreodată acel adevar, dar ne înverşunăm şi ne unduim, luptându-ne cu vântul , cu marea şi cu soarele chiar. Culegem răspunsuri, aflăm întrebări şi câteodată ne suprind depărtările apropiate.

Avem flexibilitatea de a rezista provocărilor determinate tot de noi şi cu siguranţă acesta este motivul pentru care ar trebui să ne placă fiecare adiere de vânt…” – (by Mite)

DSC03987

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s